• Aanbieding!
ORKESTRA All Day Happy Day capsules
  • ORKESTRA All Day Happy Day capsules

ORKESTRA All Day Happy Day 60 capsules

€ 30,80
Inclusief belasting

Orkestra is een 100% plantaardig Nederlands product samengesteld uit Marine Plankton, L-Theanine en Glidkruid. Het heeft een positieve werking bij hyperactieve, impulsieve personen die snel afgeleid zijn of zich daar boven slecht kunnen concentreren.

Aantal
Op voorraad

Orkestra is een 100% plantaardig Nederlands product samengesteld uit Marine Plankton, L-Theanine en Glidkruid. Het heeft een positieve werking bij hyperactieve, impulsieve personen die snel afgeleid zijn of zich daar boven slecht kunnen concentreren.

De superieure kwaliteit van dit voedingssupplement is de ongelooflijke hoeveelheid Omega-3 vetzuren en nog veel meer moois!!!. De Marine plankton het hoofd bestandsdeel van Orkestra, de basis van onze voedselketen, bevat dan ook een indrukwekkende reeks van voedingsstoffen zoals eiwitten, chlorofyl, aminozuren, mineralen, enzymen en spoorelementen.

Als tweede belangrijke stof is L-Theanine, een kalmerend antioxidant het stimuleert in hoge maten het immuunsysteem.

Het derde maar niet onbelangrijke stof is glidkruid (Scruffelaria laterfolia). Glidkruid is een waar tonicum voor een overbelast of beschadigd zenuwstelsel, stimuleert de lever door zijn bitterstoffen en het ondersteunt de doorbloedingvan het hoofd.

ORKESTRA All Day Happy Day 60