Home

Subcategorieën

 • Melatonine

  In verband met wet en regelgeving heeft Enra besloten alle melatonine producten te saneren.

 • Propolis

  Propolis is een harsachtige substantie met een geelbruinachtige kleur die door de bijen vergaard wordt uit verschillende planten. Bijen gebruiken Propolis als cement voor de bijenkorf om hun volk te beschermen tegen virussen, bacteriën en schimmels.

  Propolis heeft  dankzij de ontelbare vluchtige bestanddelen een zeer eigen balsemende geur en bevat talrijke vitamines (A,B,C,E) en sporen-elementen.

 • Prosana

  Prosana is een merk dat gespecialiseerd is in gezondheids- en voedingssupplementen, waarbij ze gebruikmaken van natuurlijke ingrediënten om het welzijn en de vitaliteit van mensen te bevorderen. Een van de producten die ze aanbieden, is stuifmeel, een voedzaam en veelzijdig supplement dat tal van gezondheidsvoordelen kan bieden.

  Stuifmeel, ook bekend als bijenpollen, is het mannelijke zaad van bloeiende planten dat door bijen wordt verzameld. Het is rijk aan voedingsstoffen, waaronder vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren en antioxidanten. Dit maakt stuifmeel tot een waardevolle toevoeging aan een gezond dieet.

  Een van de belangrijkste voordelen van stuifmeel is de voedingswaarde. Het bevat een breed scala aan essentiële voedingsstoffen die kunnen bijdragen aan een gezond functionerend lichaam.

  Stuifmeel kan ook worden gebruikt als een natuurlijk voedingssupplement voor huid- en haarverzorging.

  Prosana streeft ernaar om hoogwaardige stuifmeelproducten aan te bieden die zorgvuldig zijn verzameld en verwerkt om de voedingswaarde te behouden. Ze werken samen met betrouwbare leveranciers om ervoor te zorgen dat hun stuifmeel afkomstig is van gezonde bijenkolonies en dat het duurzaam wordt geoogst.

  Het is belangrijk op te merken dat mensen met allergieën voor bijenproducten voorzichtig moeten zijn bij het gebruik van stuifmeel. Het is raadzaam om te beginnen met kleine hoeveelheden en de reactie van het lichaam te observeren.

  Kortom, stuifmeel is een voedzaam voedingssupplement dat diverse gezondheidsvoordelen kan bieden. Met de producten van Prosana kun je profiteren van de potentieel gunstige eigenschappen van stuifmeel en bijdragen aan een gezonde en evenwichtige levensstijl. Raadpleeg echter altijd een zorgverlener voordat je nieuwe supplementen toevoegt aan je dieet.

 • Stevia Steevia

  Stevia, ook wel bekend als Stevia rebaudiana, is een plant die afkomstig is uit Zuid-Amerika, met name uit Paraguay en Brazilië. Deze plant staat bekend om zijn zoete smaak en wordt al eeuwenlang gebruikt als zoetstof en medicinaal kruid door de inheemse bevolking.

  Wat Stevia zo bijzonder maakt, is het feit dat het een natuurlijke zoetstof is met een zeer lage calorie-inhoud. De zoetheid van Stevia komt voort uit de aanwezigheid van bepaalde verbindingen, genaamd steviolglycosiden, die tot wel 200 keer zoeter zijn dan suiker. Hierdoor kan Stevia als zoetstof worden gebruikt in plaats van suiker, maar met veel minder calorieën.

  Een van de belangrijkste voordelen van Stevia is dat het de bloedsuikerspiegel niet significant beïnvloedt, waardoor het een goede keuze is voor mensen met diabetes of mensen die een koolhydraatarm dieet volgen. In tegenstelling tot suiker heeft Stevia geen invloed op de insulineproductie, waardoor pieken en dalen in de bloedsuikerspiegel worden voorkomen.

  Daarnaast heeft Stevia ook andere mogelijke gezondheidsvoordelen. Het wordt soms gebruikt als een natuurlijk alternatief voor kunstmatige zoetstoffen, die vaak controversieel zijn vanwege hun mogelijke bijwerkingen. Stevia is van nature afgeleid van een plant en bevat geen kunstmatige ingrediënten of chemicaliën.

  Bovendien is Stevia veel zoeter dan suiker, dus je hebt er maar weinig van nodig om dezelfde zoetheid te bereiken. Dit kan voordelig zijn voor mensen die hun calorie-inname willen verminderen of gewicht willen verliezen.

  Stevia is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder poeder, vloeistof en tabletten. Het kan worden gebruikt bij het koken en bakken als vervanging voor suiker. Het is echter belangrijk op te merken dat Stevia een iets andere smaak heeft dan suiker, dus het kan even wennen zijn aan de smaak.

  Hoewel Stevia over het algemeen als veilig wordt beschouwd voor consumptie, is het altijd een goed idee om met mate te gebruiken en de aanbevolen doseringen te volgen. Sommige mensen kunnen een lichte nasmaak ervaren bij het gebruik van Stevia, maar dit varieert per persoon.

  Al met al biedt Stevia een natuurlijk en caloriearm alternatief voor suiker en kunstmatige zoetstoffen. Het is een populaire keuze geworden voor mensen die hun suikerinname willen verminderen, zonder concessies te doen aan de zoete smaak. Of je nu een gezonde levensstijl nastreeft of gewoon op zoek bent naar een alternatieve zoetstof, Stevia kan een uitstekende keuze zijn.

 • All Day Happy Day -...

  All Day Happy Day is een merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige voedingssupplementen die zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn van mensen te bevorderen. Met een focus op kwaliteit, wetenschappelijk onderzoek en natuurlijke ingrediënten, biedt All Day Happy Day een breed scala aan supplementen die aansluiten bij verschillende behoeften en doelen.

  Een van de kenmerken van All Day Happy Day is hun toewijding aan het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Ze streven naar maximale zuiverheid en potentie in hun producten, waarbij ze gebruikmaken van natuurlijke bronnen en geavanceerde productiemethoden. Dit stelt hen in staat om voedingssupplementen van hoge kwaliteit te leveren die de gewenste resultaten kunnen bieden.

Actieve filters