ORKESTRA All Day Happy Day

ORKESTRA All Day Happy Day 1ORKESTRA heeft een positieve werking bij hyperactieve, impulsieve personen die snel afgeleid zijn en zich daarboven slecht kunnen concentreren.
Samenstelling per vegetarische capsule:
Marine Phytoplankton 350 mg
L-Theanine 100 mg
Glidkruid 50 mg
hulpstoffen geen

waarom ORKESTRA
* unieke plantaardige samenstelling
* hoog gedoseerde Marine Phytoplankton
* optimale opneembaarheid
* verbetert de zuurstofopname
* constante bron van energie
* rijk aan phospholipiden en omega vetzuren (DHA + EPA)
* stimuleert het immuun systeem
* ondersteunt de doorbloeding van het hoofd

Het hoofdbestanddeel van ORKESTRA is marine phytoplankton een eencellige zoutwater alg, dit in tegenstelling tot chlorella en spirulina wat zoetwater algen zijn. Marine phytoplankton bevat een indrukwekkende reeks van voedingsstoffen, zoals eiwitten,chlorofyl, aminozuren, mineralen, enzymen en spoorelementen en wordt beschouwd als de absolute oerbron van onze voedselketen.

Als tweede belangrijke stof in ORKESTRA is L-Theanine een aminozuur dat voorkomt in de bladeren van thee (Camelia shensis). L-Theanine zit meer in groene thee dan in zwarte thee maar nog meer in witte thee. De natuurlijke door ORKESTRA gebruikte L-Theanine is geïsoleerd uit theebladeren van witte thee na een fermentatie en filtratie proces. L-Theanine is een kalmerend antioxidant en stimuleert in hoge mate het immuunsysteem.

De derde maar niet onbelangrijke stof van ORKESTRA is Glidkruid (Scruffelaria laterfolia). Glidkruid is een waar tonicum voor een overbelast zenuwstelsel, de bitterstoffen in Glidkruid stimuleren de lever optimaal en zorgen voor een geregelde stoelgang.